Dalaman'da Rafting

Dalaman'da Rafting

Rafting , debisi ve akış hızı yüksek akarsularda,  macera ve heyecan tutkunlarının ‘raft ‘ denilen ve   özel olarak üretilen botlarla su üzerinde yapılan ekstrem bir  su sporudur.  Hızla ve delice akan akarsuya karşı devrilmemek ya da alabora olmamak için yapılan mücadele bu sporun temelini  oluşturur. Beyaz su raftinginin tarihi , insanların yiyecek bulmak veya yeni topraklara gitmek için nehirde seyahat etmek zorunda kaldıkları ve ahşaptan sal ve kanolar inşa ettikleri uzak geçmişe ait bir şeydir. Bugün ise bu   geleneksel tasarım modern ve daha esnek bir sala dönüşmüştür. Artık farklı boyutlarda  ve renklerde şişirilebilir sallar görebiliyoruz. 
Beyaz Su Raftingi nedir?
Rafting  , en dikkate değer, en heyecan verici nehir aktivitelerinden biridir. Beyaz Su Raftingi veya Nehir raftingi, macera tutkunlarının vazgeçemediği popüler bir su bazlı aktivite olarak da bilinir. Dünyanın her yerinde ticari ve özel olarak uygulanmaktadır. 
Eğer siz de  Fethiye veya  Ölüdeniz ‘de tatil yapıyorsanız ve macera dolu bir rafting yapmak istiyorsanız  Dalaman raftingi tam da aradığınız şeydir.  Ölüdeniz, Fethiye ve Hisarönü’den yapılan Beyaz su Dalaman nehir raftingi macera unsurlarıyla dolu heyecan verici bir doğa sporudur. Özel botta Dalaman Nehri raftingi denerken pozitif birçok duyguyu bir arada hissedecek ve Dalaman nehrinin yemyeşil vadilerinin muhteşem manzarasının  tadını çıkaracaksınız. Macera tutkunu biriyseniz Dalaman’ a gelip rafting yapmadan gitmemelisiniz. 

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon